Termékek Menü
   
Ön itt jár: > >

Adatvédelem

ADATVÉDELEM

 

Adatvédelmi Szabályzat

A Bike Cafe Kft. elkötelezett az Ön adatvédelmi jogainak védelmezése mellett, és nagy hangsúlyt fektet ügyfelei adatbiztonságával kapcsolatos felelősségére. Ez a szabályzat ismerteti, hogy miképp kezeljük ügyfeleink adatait, és milyen módon védelmezzük az Ön adatvédelmi jogait.

1. Ügyféladatok Kezelése

A Bike Cafe Kft. begyűjti az Ön által megadott adatokat, valamint mindazt az információt, amelyet Önről megtudunk, miközben oldalunkat és az innen elérhető partneroldalainkat látogatja. Begyűjtjük az Ön által kötött tranzakciókkal kapcsolatos adatokat is, beleértve a fizetésre használt kártyákkal kapcsolatos részleteket.

További információt is begyűjthetünk  amelyet Ön visszajelzései során ad meg.

Az Ön által megadott információkat arra használjuk, hogy szolgáltatásunkat személyre szabottá tegyük. Ezeket az adatokat felhasználjuk arra is, hogy kapcsolatot tartsunk Önnel, valamint az általunk forgalmazott termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos, és az általunk gondosan kiválasztott, az Ön számára hasznosnak ítélt cégekkel kapcsolatos információt küldjünk Önnek. E célból postai úton, e-mailben, telefonon (SMS-ben is) vagy faxon léphetünk kapcsolatba Önnel. Visszaigazoló e-mailjeiben olyan harmadik féltől származó marketinges anyagot is találhat, amely megítélésünk szerint hasznos lehet az Ön számára.

Adatait a következő célokra használhatjuk: számvitel, számlázás és könyvvizsgálat, hitel- és egyéb fizetésre használt kártya ellenőrzése és szűrése, marketinges elemzés, rendszer-tesztelés, karbantartás és fejlesztés, ügyfélfelmérések, ügyfélkapcsolatok.

2. Ügyféladatok védelmével kapcsolatos biztonsági előírások és adatmegőrzés

Vásárláskor, illetve személyes azonosításra alkalmas információk megadásakor, adatai biztonságos, nagy fokozatú titkosítással kerülnek átvitelre az Interneten keresztül.

Továbbá, ahogyan azt a hatályos adatvédelmi törvények megkövetelik, szigorú biztonsági eljárást követünk az Ön által megadott adatok tárolásakor és átadásakor az illetéktelen hozzáférés megakadályozása érdekében.

Biztonsági eljárásaink azt takarják, hogy a bizalmas információkhoz való hozzáférést esetenként az Ön személyazonosságának igazolásához kötjük.

Amennyiben az Ön adatait az ezen szabályzatban szereplő feltételek mellett harmadik fél részére kiadjuk, biztosítjuk, hogy e harmadik félnek az Ön adatainak feldolgozására vonatkozó biztonsági előírásai legalább annyira szigorúak, mint az általunk alkalmazottaké. Ez nem vonatkozik arra az esetre, amikor törvény kötelez minket az Ön adatainak harmadik fél részére történő kiadására.

Az Ön adatait egy ésszerű időtartamon keresztül tároljuk, illetve addig, amíg azt a törvény megköveteli.