Termékek Menü
   
Ön itt jár: > >

Rólunk

Szolgáltató adatai:

Cégnév: Bike Cafe Kft..

Szolgáltató székhelye: 1106 Budapest, Nagyicce u. 24.

Szolgáltató telephelye: 1149 Budapest, Mogyoródi út 16-20.

Cégjegyzékszám: 01-09-980077

Adószám: 23827617-2-42

Elérhetőség: 20/321-6432

E-mail: info@bikecafe.hu
 

A BikeCafe kerékpárüzletet 2014-ben nyitottuk meg a jelenlegi helyszínen. Célunk egy olyan hely létrehozása volt, ahová jó érzéssel térnek be új vásárlóink és visszatérő vendégeink egyaránt. Igyekszünk ezen felfogás mentén megtenni a lehető legtöbbet a hozzánk forduló kerékpárosokért, legyen szó kerékpárversenyzőkről, városi közlekedőkről, hétvégi bringásokról vagy akár az újdonsült érdeklődőkről.

Több éves és több ezer kerékpárnyi szerviztapasztalat után lehetőségünk nyílt kibővíteni a boltot. Az egybenyitott új üzlethelyiségben még több kerékpárt tudunk kiállítani, emellett szeretnénk kialakítani egy kávézó részt is.

Büszkék vagyunk forgalmazott márkáinkra, melyeket meggyőződéssel ajánlunk. Nem véletlen, hogy a környéken nálunk található a legnagyobb KTM kerékpár készlet és a KELLYS kerékpárok és kiegészítők színes választéka. Az érdeklődők számára megtalálható a CASCO kerékpáros sisakok teljes választéka, az ABUS lakatok és sisakok széles köre és nem utolsó sorban a CONTINENTAL palettája. Az eredeti SHIMANO és PRO alkatrészekkel és BBB kiegészítőkkel teljesítjük a legkülönfélébb kéréseket is. Szeretjük a DT SWISS, a KNOG, a RUDY PROJECT, a NORTHWAVE és a MOTOREX termékeit, ajánljuk továbbá a LaPierre-t, a GHOSTot és hamarosan érkezik hozzánk a CUBE is.

A nagykereskedői hálózat legfontosabb résztvevőivel a hátunk mögött mindig arra törekszünk, hogy a legjobb tudásunk szerint, lehetetlent nem ismerve segítsünk a hozzánk fordulóknak, legyen szó kerékpár vásárlásról vagy szervizelésről.

Gurulj be hozzánk és segítünk!