Rólunk

SZOLGÁLTATÓ ADATAI

Cégnév: Bike Cafe Kft.

Szolgáltató székhelye: 1106 Budapest, Nagyicce u. 24.

Szolgáltató telephelye: 1149 Budapest, Mogyoródi út 16-20.

Cégjegyzékszám: 01-09-980077

Adószám: 23827617-2-42

Elérhetőség: +36 20 321 6432

E-mail: info@bikecafe.hu
 

A BikeCafe kerékpárüzletet és kerékpár szerviz-t 2014-ben nyitottuk meg a jelenlegi helyszínen. Célunk egy olyan hely létrehozása volt, ahová jó érzéssel térnek be új vásárlóink és visszatérő vendégeink egyaránt. Igyekszünk ezen felfogás mentén megtenni a lehető legtöbbet a hozzánk forduló kerékpárosokért, legyen szó kerékpár versenyzőkről, városi közlekedőkről, hétvégi bringásokról vagy akár az újdonsült érdeklődőkről.

Több éves és több ezer kerékpárnyi szerviztapasztalat után lehetőségünk nyílt kibővíteni a boltot. Az egybenyitott új üzlethelyiségben még több kerékpárt tudunk kiállítani, emellett szeretnénk kialakítani egy kávézó részt is. Büszkék vagyunk forgalmazott márkáinkra, melyeket meggyőződéssel ajánlunk.

Nem véletlen, hogy üzletünkben megtalálható a KTM kerékpárok, Cube kerékpárok, Merida kerékpárok és Kellys kerékpárok széles választéka. A kerékpárosok biztonságát a CASCO, Rudy Project és ABUS kerékpáros sisakok teljes választékával garantáljuk! 

Az eredeti SHIMANO és PRO alkatrészekkel, valamint BBB kiegészítőkkel teljesítjük a legkülönfélébb kéréseket is. További legfontosabb gyártóink közé tartozik a Continental, a Schwalbe, a DT Swiss, a Knog, a Motorex, az SKS-Germany, a Muc-Off, az Ergon valamint a Selle Royal is!

A nagykereskedői hálózat legfontosabb résztvevőivel a hátunk mögött mindig arra törekszünk, hogy a legjobb tudásunk szerint, lehetetlent nem ismerve segítsünk a hozzánk fordulóknak, legyen szó kerékpár vásárlásról vagy kerékpár szervizelésről!

Gurulj be hozzánk és segítünk!


ELISMERÉSEK

bikecafe_abus_kivalo_szakkereskedo_2021_oklevel Oklevél