Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Gyerek kerékpárok

Gyerek kerékpárok kicsiknek és nagyoknak, lányoknak és fiúknak! Gyermekünk számára mindig tökéletes választás egy kerékpár, hiszen melyikük nem szeret két kerékre pattanni! 

Gyerek kerékpár méretezési útmutató

Minden kis versenyző különböző ütemben növekszik. Tehát a számukra megfelelő méretű kerékpár megtalálásának legjobb módja az, ha megnézzük a korosztályukba tartozó modelleket, majd a magasságukat a megfelelő kerékpárhoz igazítjuk. A gyerek kerékpárok alapvetően a felnőtt kerékpárok kicsinyített változatai, és általában a kerékméreten keresztül mérik őket. Általános szabály, hogy a legjobb, ha gyermeket leültetjük egy potenciális új kerékpárra, és ellenőrizzük, hogy mindkét lábával érinti-e a földet.

Gyerek kerékpár méretezési útmutató

Rendezés:

Gyermek kerékpár

 

Mikor már a gyerekek meg tanultak futni, készen állnak az első kerékpározás előtti lépésre a praktikus egyensúly kerékpárral más néven futóbiciklivel. Rövid idő alatt a gyermek megtanulja a kerékpározás alapjait. A pedálok vagy a fékek kezdeti bonyodalmai nélkül a futóbiciklik megtanítják a kicsit két keréken egyensúlyozni. A pneumatikus gumik és a teljesen állítható nyereg sok akciót és szórakozást garantálnak, amíg fel nem készülnek az első igazi kerékpárra. A gyermek kerékpárok nem különböznek nagyon a felnőtt bicikliktől - kivéve persze, hogy minden kicsit kisebb. Könnyűek és manőverezhetőek ugyanakkor erős vázúak mindenféle igénybevételhez és terheléshez. Biztonságos fékrendszerrel vannak ellátva. Könnyen karbantarthatóak ugyanis ellen kell, hogy álljanak a rengeteg használatnak. A kerékpár alkatrészei bírják a nagy igénybevételt. A lánckerekek és a láncok jól védettek. Az életkor, a nemek szerinti kialakítás és egyéb részletek fontosak. A gyermek kerékpárokat nem a keret magasságával mérik centiméterben, hanem a kerék átmérőjével colban, a gyermek méretétől függően. A túl méretes kerékpárok nem csak kényelmetlenek, de nem is biztonságosak. Hasonlóképpen az is, ha túl kicsi a bicikli a gyermeknek. Ezért mindenféleképpen fontos a megfelelő méret.

A nálunk megtalálható Kellys és Alpina felsőkategóriás gyermek kerékpárok tökéletes szabadidős élményt adnak a legkisebbeknek.

Ha úgy érzed, már eljött az ideje egy gyermek kerékpár vásárlásnak, de vannak még felmerülő kérdések bátran keress fel minket elérhetőségeink egyikén.

Keresés