Slime defektgátló folyadékkal töltött kerékpár belső gumi 28" Presta szelep

Kívánságlistára teszem
SLIME defektgátló folyadékkal töltött belső gumi, amely 2 éven keresztül hatékony védelmet nyújt szúrt defektek ellen, környezetbarát, könnyen használható.
ELÉRHETŐSÉG: Várható szállítás: 2-4 munkanap
Gyártó: SLIME
Hűségpontok:
36
Cikkszám: 30062
3.990 Ft 3.590 Ft Kedvezmény: -10%
Menny.:
Slime defektgátló folyadékkal töltött kerékpár belső gumi 28
3.990 Ft 3.590 Ft Kedvezmény: -10%
Menny.:

Leírás

Jellemzők:

  • Defektgátló folyadékkal töltött belső gumi - 28" x 1,1-1,3 (28/33-622), Presta szeleppel!
  • Kényelmesen, egyszerűen használható.

Slime - a zöld massza - defektvédelem felsőfokon

A Slime termékek gyártója több mint 20 éve foglalkozik defektvédelemmel. Az elmúlt két évtized fejlesztőmunkáinak köszönhetően a Slime termékek piacvezetőként a ma elérhető legkorszerűbb technológiát képviselik: vízzel könnyen lemosható, mérgezőanyag-mentes, nem gyúlékony, környezetbarát anyagokból készülnek, mégis kimagaslóan hatékony védelmet nyújtanak a defektekkel szemben. A Slime folyadék speciális elemi szálak, kötőanyagok, polimerek és egyéb szilárdító anyagok szabadalmaztatott keveréke, mely 2 éven keresztül hatékony védelmet nyújt a szúrt defektek ellen: belső nélküli (TUBELESS v. UST) rendszerek esetén 6 mmig, belsővel rendelkező gumik esetén pedig 3 mm-ig. Széles hőmérsékleti tartományban (-37 °C és + 82 °C között) használható emulzió.

Slime - Hogyan működik a defektvédelem?

A Slime működése igen egyszerű: a betöltött folyadék a használat során egyenletesen eloszlik a gumifal belső felületén. Defekt esetén a szúrt lyukon keresztül kiáramló levegő magával sodorja az emulziót, mely a rostszálas tömítő technológiának köszönhetően azonnal tartós és rugalmas kötést hoz létre a sérülés helyén. Így a továbbiakban tökéletesen szigetel és megakadályozza, hogy a levegő kiszökjön a gumiból. Ez a tömítő folyamat az újabb lyukak esetén is ugyanígy működik, tehát egyszeri Slime feltöltéssel a következő két év során akár tucatnyi defekt megakadályozható. Alapvetően két különböző típusú Slime folyadék létezik: az egyiket belső gumikhoz, a másikat a belső nélküli (TUBELESS vagy UST) rendszerekhez fejlesztették ki.

Hogyan kell használni a Slime defektgátlót?

Ha Slime-mal előre feltöltött belsőt használunk – ezt ugyanúgy kell felszerelni, mint egy normál belsőt. Kerékpárszervizben, szakember segítségével feltöltethetjük hagyományos belsőinket is a megfelelő Slime folyadékkal. Otthon is elvégezhető a gumik Slime-al való feltöltése, ez esetben segítséget nyújt a rajzos használati útmutató.

Paraméterek

Belső gumi mérete: 28 x 1,1-1,3

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

3.610 Ft 3.190 Ft
Kívánságlistára teszem
Várható szállítás: 2-4 munkanap
3.690 Ft 3.290 Ft
Kívánságlistára teszem
Jelenleg nem rendelhető
3.690 Ft 3.290 Ft
Kívánságlistára teszem
Jelenleg nem rendelhető
3.490 Ft 3.090 Ft
Kívánságlistára teszem
RAKTÁRON, azonnal elérhető!
3.490 Ft 3.090 Ft
Kívánságlistára teszem
Várható szállítás: 2-3 munkanap