Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Slime defektgátló folyadékkal töltött kerékpár belső gumi 26" autószelep

3.490 Ft
3.090 Ft
11%
ELÉRHETŐSÉG: RAKTÁRON, azonnal elérhető!
SLIME defektgátló folyadékkal töltött belső gumi, amely 2 éven keresztül hatékony védelmet nyújt szúrt defektek ellen, környezetbarát, könnyen használható.
Gyártó: SLIME
Cikkszám: 30059

Leírás és Paraméterek

Jellemzők:

  • Defektgátló folyadékkal töltött belső gumi - 26" x 1,75-2,125 (44/54-559), autószeleppel!
  • Kényelmesen, egyszerűen használható.

Slime - a zöld massza - defektvédelem felsőfokon

A Slime termékek gyártója több mint 20 éve foglalkozik defektvédelemmel. Az elmúlt két évtized fejlesztőmunkáinak köszönhetően a Slime termékek piacvezetőként a ma elérhető legkorszerűbb technológiát képviselik: vízzel könnyen lemosható, mérgezőanyag-mentes, nem gyúlékony, környezetbarát anyagokból készülnek, mégis kimagaslóan hatékony védelmet nyújtanak a defektekkel szemben. A Slime folyadék speciális elemi szálak, kötőanyagok, polimerek és egyéb szilárdító anyagok szabadalmaztatott keveréke, mely 2 éven keresztül hatékony védelmet nyújt a szúrt defektek ellen: belső nélküli (TUBELESS v. UST) rendszerek esetén 6 mmig, belsővel rendelkező gumik esetén pedig 3 mm-ig. Széles hőmérsékleti tartományban (-37 °C és + 82 °C között) használható emulzió.

Slime - Hogyan működik a defektvédelem?

A Slime működése igen egyszerű: a betöltött folyadék a használat során egyenletesen eloszlik a gumifal belső felületén. Defekt esetén a szúrt lyukon keresztül kiáramló levegő magával sodorja az emulziót, mely a rostszálas tömítő technológiának köszönhetően azonnal tartós és rugalmas kötést hoz létre a sérülés helyén. Így a továbbiakban tökéletesen szigetel és megakadályozza, hogy a levegő kiszökjön a gumiból. Ez a tömítő folyamat az újabb lyukak esetén is ugyanígy működik, tehát egyszeri Slime feltöltéssel a következő két év során akár tucatnyi defekt megakadályozható. Alapvetően két különböző típusú Slime folyadék létezik: az egyiket belső gumikhoz, a másikat a belső nélküli (TUBELESS vagy UST) rendszerekhez fejlesztették ki.

Hogyan kell használni a Slime defektgátlót?

Ha Slime-mal előre feltöltött belsőt használunk – ezt ugyanúgy kell felszerelni, mint egy normál belsőt. Kerékpárszervizben, szakember segítségével feltöltethetjük hagyományos belsőinket is a megfelelő Slime folyadékkal. Otthon is elvégezhető a gumik Slime-al való feltöltése, ez esetben segítséget nyújt a rajzos használati útmutató.

Belső gumi mérete: 26 x 1,75-2,125

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.