Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Gyerek kerékpáros sisak

Rendezés:

Gyerek bukósisak

Természetesen a legfiatalabb pilótákról, utasokról sem szabad megfeledkeznünk. Utazzanak a nyeregben, gyerekülésben, utánfutóban, gyermekeink védelme fokozottan fontos kerékpározás közben is. Ha első útjuktól kezdve használják a sisakot, gyorsan megszokják és később nagyobb korban, felnőttként is természetessé válik a viselésük. Persze ehhez az is szükséges, hogy mi is mindig viseljük, ezzel is példát mutatva.

A gyermek biciklis sisakok kisebbek, könnyebbek mint a felnőtt változatok, de ugyanolyan a biztonsági és kényelmi szintjük. Bizonyos modelleknél külön hangsúlyt fektetnek a tarkó, a halánték vagy a nyak védelmére, illetve a rázkódás csillapítására.

A jó szellőzés, a jó láthatóság is alapfeltételek, de itt is találkozunk már bogárhálóval, napellenzővel, kivehető / mosható béléssel is.

Méretezései hasonlóak a nagyokhoz. A biztonság miatt kiemelt fontosságú, hogy a megfelelő méretet választjuk. Minden korosztálynak találunk, 1-2 éves kortól. Állítási lehetőségeiben szintén a fejen és az arcon kell rögzíteni.

Szintén többféle stílusból választhatunk gyermekink részére bukósisakot, ami, valljuk be elég fontos számukra. A külső megjelenésben széles a választék, legyen szó a színekről, mintákról, mesefigurákról, külön a fiúknak és a lányoknak.

Keresés