Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

MOTOREX kenőanyagok, folyadékok és tisztítószerek

A MOTOREX egy svájci független családi vállalkozás, amely kenőanyagok, különböző folyadékok, valamint tisztító- és ápolószerek fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. A céget még 1917-ben Arnold Bucher alapított REX néven.

A MOTOREX már több mint 100 éve a legmagasabb minőségű termékeket és szolgáltatásokat nyújtja ügyfeleinek. Ez a kiváló minőség és tapasztalat teszi a MOTOREX-et a kerékpárosok és a motorosok megbízható partnerévé mind a profik, mind az amatőrök között. Minden szakértőjük az ügyfelekre és az ő igényeikre összpontosít, így mindenki megtalálja a neki tökéletesen megfelelő MOTOREX terméket.

Azáltal, hogy a vállalat minden szintjén folyamatos minőségellenőrzés van, így a MOTOREX képes lenyűgöző minőségű termékeket előállítani. A MOTOREX modern laboratóriummal rendelkezik, emellett biztosítja a kutatáson és fejlesztésen alapuló élvonalbeli szakértelmet. ISO 9001, valamint ISO 14001 tanúsítvánnyal is rendelkeznek.

A MOTOREX évek óta szorosan együttműködik a gyártókkal és a versenycsapatokkal, hogy a kerékpározás és a motorozás hivatásos és amatőr sportolóit a legjobb termékekkel és naprakész szakértelemmel lássa el.
Rendezés: