Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Egyedi tartalom

Ingyenes első szervíz Ingyenes összeszerelés Kipróbálási lehetőség

MERIDA Speeder 300 férfi városi fitness kerékpár 2022

449.000 Ft
Nem tudom a méretem!

Merida Speeder 300 fitness kerékpár

A Merida Speeder szériája most még sportosabb lett. A felsőcső hosszának növelésével sportosabb üléspozíciót kínál a kerékpárosnak, miközben továbbra is megtartja a komfortérzetet. Shimano Tiagra országúti hajtás a gyors haladásért, karbon villa a komfortért, Tektro hidraulikus tárcsafékek pedig a biztonságos megállásért.

Gyártó: MERIDA
Cikkszám: 2200337

Leírás és Paraméterek

Kényelmes, még sportosabb geometria!

Ez a geometriai változás hosszabb tengelytávhoz vezet, ami pozitív hatással van a menetstabilitásra, mely a fejcső dőlésszögével kombinálva javítja a sebesség stabilitását is!

A megújult Speeder kerékpár képes akár a 37 mm széles külső gumik fogadására is, növelve ezzel a kényelmet és a tapadást.

A sárvédők felszerelésével is, még a 32 mm széles gumiabroncsokat is elbírja!

A SPEEDER Lite könnyített alumíniumvázakat a legjobb minőségű AL 6066-os alumíniumból gyártják.

Minden kerékpár modellnél belső kábelelvezetést használnak, így biztosítva a megbízható és zörgésmentes tekerést, miközben a kábelek védve vannak az időjárás viszontagságaitól és letisztult megjelenést kölcsönöznek a kerékpárnak.

Minden modell karbonvillával van szerelve, így könnyű, rezgéselnyelő, nagy merevséget biztosító tulajdonságokkal rendelkezik, ezáltal a menettulajdonság is javul. 

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
|
2022. 12. 29.
Nem gondoltam volna hogy az alu váz és a karbon villa ennyire elnyeli az út egyenetlenségek rezgéseit. A váltó pontos és halk. A BikeCafe csapata segítőkész, profi, segítettek a beállításokban, azóta nem is változtattam rajta.