Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kerékpár zárak | Lakatok | Kiegészítők

Rendezés:

Kerékpáros zárak | Lakatok 

Ha számodra a kerékpár elsődlegesen közlekedési eszköz és nap mint nap használok akkor fontos, hogy biztos helyen tud a kedvenced. Azért, hogy azon a helyen később is, szükség van egy zárra, lakatra, láncra.

Számos variáció közül választhatsz, itt is a felhasználás, pontosabban a tárolás módja lesz a döntő. Van kulcsos, számzáras. Külön kaphatóak hozzájuk kiegészítők, alkatrészek.

Láncos zárak: a legerősebb védelem, masszív, nehezen vagy sehogy nem vágható anyagokból készülnek. A rajtuk lévő lakat is többnyire edzett anyagból van, a zárak is különlegesen vannak kialakítva. Különböző vastagságú és hosszúságú létezik.

Hátránya a súly, nehezek ha mondjuk hátizsákban akarjuk vinni magunkkal tekerés közben. Megoldás lehet feltekerni a nyeregcsőre vagy vázra, de sérülhet a fényezés, meg zörökhet menet közben.

A lánc akkor lehet előnyös, ha például a munkahelyünkön a mélygarázsban parkolunk napi szinten, ebben az esetben a láncot nem kell hordoznunk, csak alkalmanként lezárjuk vele a bringákat.

U-lakatok: hasonló a védelmi szintjük a láncokhoz. Hordozni hasonlóan nem a legegyszerűbb, de itt vannak vázra rögzíthető változatok is. Van belőlük keskenyebb, szélesebb, rövidebb, hosszabb – rögzítésnél azért korlátozottak a lehetőségek.

Spirál zárak: könnyebb, rugalmasabb, jóval egyszerűbb szállítani, ellenben nem a legbiztosabb védelmi megoldás. Többnyire sodronyból készülnek, ami vágható.

Hajtogatható zárak: viszonylag új megoldás a piacon és talán a leguniverzálisabb is.

Változó hosszúság, vastagság, súly, szín közül lehet válogatni. Rögzíthetőek a kerékpár(váz)ra is, könnyeben szállíthatóak.

Létezik már riasztós változat is, ami hangjelzéssel jelzi, ha hozzányúlnak a zárhoz, illetve a kerékpárhoz.

Termékkínálatunkban BBB és nagy választékban Abus termékeket találsz.

Keresés