Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fitness kerékpárok

A fitness kerékpár tulajdonképpen átmenet az országúti és a cross trekking kerékpár között. Remek választás azoknak, akik szabadidős tevékenységhez keresnek kerékpárt, de a szilárd aszfaltról nem akarnak letérni. Az ülés pozíció és a kormány szélessége nagyon komfortos biciklizést, és könnyű kormányozást tesz lehetővé a városi utakon. 
Rendezés:
Fitness kerékpár

 

Ők a legbiztosabb válasz a következő kérdésre: Milyen biciklit vegyek?

Ötvözik a speciálisabb országúti-, túra- és hegyi kerékpárok jellemzőit. Versenykerékpár kinézet, MTB kormánnyal. Ezeket nagyon könnyű vezetni és kezelni, és népszerű azok számára, akik csak arra törekszenek, hogy állóképességüket és egészségi állapotukat növeljék. Fő célja az ingázás és / vagy a városi használat, valamint időnként a hegyi kerékpározás. Ezeknek a kétkerekűeknek lapos kormányuk van, illetve patkófék helyett V-fék. Egyes modellek első felfüggesztéssel rendelkeznek az út egyenetlenségeinek csillapítására. Ide sorolhatjuk még azokat a kerékpárokat is, amelyek agydinamóval és agyváltóval felszereltek. A sokoldalúságot és a kényelmet szem előtt tartva, a hegyi kerékpárok kényelmes geometriájával rendelkeznek, de karcsúbb, keskenyebb gumikkal.

A nálunk megtalálható Merida és Cube felső kategóriás fitness kerékpárok tökéletes szabadidős élményt adnak.

Ha úgy érzed, hogy ez a te műfajod, de vannak még kérdéseid, keresd fel bátran szakembereinket Facebookon, instán, emailben, telefonon vagy személyesen.

Keresés