Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Városi kerékpárok

Ezek a típusú kerékpárok, ahogy a nevéből is kitalálhatjuk, a városi tekerésre lettek kitalálva. Amennyiben munkába járásra, bevásárlásra keresel bringát, akkor a legjobb választás. A legjellemzőbb rá a mély váz, amely könnyen átléphető, ezáltal megkönnyíti az állandó fel-,le szállást. Felszereltsége változó típusonként, de ami biztosan megtalálható rajtuk az a sárvédő, kitámasztó és a csomagtartó.
Rendezés:

Városi kerékpárok

Más néven a városi kerékpárok ideálisak a beton dzsungelhez. Ezek a biztonságos és kényelmes kerékpárok olyan rövid és közepes távolságok megtételére lettek kialakítva, amelyekért nem érdemes kigurulni az autóval. Tökéletes közlekedési eszköz rövid bevásárláshoz, a mindennapi munkába járáshoz vagy a kisgyerekek iskolába viteléhez. Gyakran sokkal gyorsabb a dugóban, mint a gépjármű. Környezetbarát és egészségtudatos módszer. Kifejezetten aszfaltra tervezték. Masszív teherhordók - függetlenül attól, hogy gyereküléssel vagy bevásárló kosárral van felszerelve. Mivel egyenesebb helyzetben ülünk rajta, ezért a kormány és a nyereg közötti távolság gyakran kisebb, mint más kerékpárokon. Ez jobb láthatóságot és biztonságosabb vezetést tesz lehetővé a sűrű városi forgalomban. Általában kiváló minőségű világítási rendszer tartozik hozzá, hogy megfeleljen a közúti közlekedési előírásoknak. Tehát rossz időben és gyenge fényviszonyok között is biztonságban használható.Városi kerékpárnak tökéletesen illeszkednie kell használójához. Elég magasra kell állítania a nyergét a térdproblémák megelőzése érdekében. Választhatunk acél vagy alumínium váz között. Az alumínium vázak könnyebbek és merevebbek, ugyanakkor kevésbé megfelelőek. Ezzel szemben az acélvázak nehezebbek és hosszú távon érzékenyebbek a korrózióra, de kényelmesebb menetet biztosítanak. Minél szélesebb az abroncs, annál kényelmesebb. Megbízható agydinamók és LED-es fényszórók biztosítják a kiváló láthatóságot. A rugós villa nem feltétlenül szükséges a városi közlekedéshez, de megvédi kerékpárját az esetleges szegélyektől.

A nálunk megtalálható KTM és Kellys felsőkategóriás városi kerékpárok tökéletes városi élményt adnak. Ha úgy érzed, hogy ez a te műfajod, de vannak még kérdéseid, keresd fel bátran szakembereinket az elérhetőségeink egyikén.

Keresés