Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Egyedi tartalom

Ingyenes első szervíz Ingyenes összeszerelés Kipróbálási lehetőség

CUBE Touring női trekking kerékpár 2022 - bordó

309.990 Ft
Nem tudom a méretem!

A Cube Touring női trekking kerékpár kivételesen könnyű, erős és strapabíró alumínium vázgeometriájának kialakítása során a fő hangsúly a komfort, a kényelem kialakításán volt, hogy a kerékpárral a hosszú túrák is mindig élvezetesek legyenek!

A Cube Touring kerékpáron található kiegészítőkkel - csomagtartóval, sárvédőkkel, dinamós világítással és kitámasztóval - bármilyen útra fel lesz készülve.

Gyártó: CUBE
Cikkszám: K548110-46T

Leírás és Paraméterek

A speciálisan kialakított Efficient Comfort Geometriánkkal a kerékpározás mindig élvezet. Akár csak áthalad a városon, akár messzebbre teker, akár a családdal vagy a barátokkal, akár munkából vagy szórakozásból, mindig élménnyel teszi majd meg!

A bowdenek összekötik a kormányon lévő váltó- és fékkarokat az olyan létfontosságú alkatrészekkel, mint a sebességváltó és a fék, de nem lesznek útban, mivel belső kábelvezetéssel oldottuk meg! Ezáltal csökkentettük a karbantartást, távol tartva őket a por- és vízszennyezéstől - vagy a kopás okozta sérülésektől -, valamint letisztulttá alakítva a kerékpár megjelenését!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.