Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

CUBE férfi és női kerékpárok - kerékpáros kiegészítők

A CUBE a megfizethető, de nagy teljesítményű kerékpárok és kerékpáros felszerelések gyártója, a német Waldershofból származik! 

A CUBE-t 1993-ban alapították, mára pedig már Európa egyik vezető kerékpárgyártója lett! A márka sikere alapvetően azon múlik, hogy kiváló minőségű CUBE kerékpárok és e-kerékpárok hatalmas választékát kínálják férfiaknak, nőknek és gyerekeknek egyaránt! Továbbá azon, hogy minden CUBE kerékpárból a legtöbbet igyekeznek kihozni a kerékpárosok számára. 

A kutatások és fejlesztések házon belül történnek a vállalat németországi központjában. Saját tesztlaboratóriumukban minden CUBE mtb kerékpár, CUBE trekking kerékpár, CUBE e-bike elektromos kerékpár, CUBE gravel kerékpár, CUBE országúti kerékpár és CUBE gyerek bicikli nagyon részletes és alapos tesztelésen megy keresztül. A tesztelés során a CUBE mérnökei és profi versenykerékpárosai a kerékpárokat terepen, éles helyzetben próbálják ki! Az eredmény pedig ismert: a funkcionalitás, tartósság és tervezés kompromisszumok nélküli kombinációja!

A kerékpárok mellett a CUBE természetesen kiváló ár-értékű kerékpáros kiegészítőket, kerékpár felszereléseket és kerékpáros ruházatot is gyárt, melyek szintén megtalálhatók a BikeCafe webáruházában! A teljesség igénye nélkül: CUBE pedálok, CUBE kitámasztók, CUBE pumpák, CUBE kulacsok és kulacstartók. Ami pedig a ruházatot illeti, legfőképpen CUBE kerékpáros kesztyűk! | www.bikecafe.hu
Rendezés: