Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

CONTINENTAL kerékpár külső és belső gumik

Szakértelem a kerékpár gumigyártásban 1871 óta!

A Continental kerékpár gumik és kerékpár belsők a gumiabroncsok gyártásával eltöltött 150 év során felhalmozott tudást és tapasztalatot tartalmazzák: a hannoveri cég 1871-ben kezdte meg az autó- és kerékpárgumik gyártását. A Continental márka sikere mögött a folyamatos fejlesztés és az innovatív technológiák kialakítása áll!

Ezek közé a technológiák közé tartozik például a verhetetlen BlackChili keverék, a defekt elleni védelemben óriási szerepet játszó defekttűrő Safety System, a PROtection Apex MTB abroncs és a Vectran breaker, a tökéletes országúti kerékpár gumikülső. Legyen szó a Continental Grand Prix 5000-ről, a  Continental Trail Kingről vagy a Continental Contact Plusról, a Continental kerékpárgumik és a rendkívül robusztus Continental kerékpár belsők biztonságot, páratlan tapadást és sima futást biztosítanak minden területen!

A BlackChili keveréket kizárólag Németországban gyártják és egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik, forradalmasítva a tapadás és a gördülési ellenállás közötti alapvető ellentét megközelítését. A speciális szintetikus gumikat természetes gumival és koromszemcsékkel keverik nanoszintig optimalizálva. Ezt a keveréket ezután nagy teljesítményű futófelületi gumikeverékké dolgozzák fel. Az összetett képlet az adott kerékpáros szakág követelményeihez igazodik. Ennek eredményeként a Continental abroncsok maximális tapadást és nagy futásteljesítményt képesek biztosítani minimális gördülési ellenállás mellett.

A Continental - mint az egyetlen német kerékpár gumi gyártó - napjainkban is Németországban gyártja csúcskategóriás termékeit!

Kerékpár Webshopunkban a Coninental kerékpár gumik és kerékpár belsők teljes választékát megtalálja!
Rendezés: