CASCO NYEREMÉNYJÁTÉK 2024

 

CASCO NYEREMÉNYJÁTÉK 2024 Április 24-tól kezdve június 23-ig a Casco Sisakmanufaktúra támogatásával fantasztikus nyereményeket sorsolunk ki követőink és ügyfeleink között!

 

A BikeCafe-nál hisszük, hogy a kerékpározás nem csak egy sport, hanem egy életmód is!

 

És hogy segítsünk Neked ezt az életmódot jobban élvezni, elindítjuk a BikeCafe idei NYEREMÉNYJÁTÉKÁT, amit IDE KATTINTVA találsz.
A nyereményjáték 3 körös lesz, és minden körben egy új nyeremény lesz a tét.
A nyeremények pedig: Casco Activ 2 sisak, Casco Speedairo 2RS sisak és egy Casco SX25 napszemüveg lesz.

JÁTÉKSZABÁLY

A BikeCafe Kerékpárüzlet és Szerviz (mostantól BikeCafe) által indított nyereményjáték (CASCO Nyereményjáték 2024) a BikeCafe Facebook oldalán érhető el.
A Játék alapja, hogy a játékosok megadott bejegyzést kedveljék és hozzászóljanak az oldalon vagy az idővonalon. Extra jó kedvet teremtve a BikeCafe csapatnak, ha meg is osztják a bejegyzést.
A játék nyereményeit a BikeCafe idővonalon bejegyzésben teszi közzé. A játék időtartamát és a sorsolás időpontját a BikeCafe határozza meg, a sorsolásra a BikeCafe által kijelölt helyen kerül sor.


❗FIGYELEM❗
Korábbi nyereményjátéknál csalók próbáltak kamu profillal a mi logónkat és a mi nevünket használva hozzászólni a játékosok válaszaihoz és őket nyertesnek beállítva ösztönözni őket, hogy nyereményükért egy linkre kattintsanak.
Mi nem fogunk a határidő előtt sorsolni, nem kell semmilyen linkre kattintani, hogy átvedd az ajándékod, ha nyertél.
Csak és kizárólag privát üzenetben fogunk a nyertessel egyeztetni, hogy személyesen szeretné átvenni üzletünkben a nyereményt vagy kipostázzuk-e neki.
Ha gyanús hozzászólást láttok a Facebook oldalunkon a bejegyzésnél, kérlek bátran jelezzétek felénk!

1. A játék szervezője

  • A játék meghirdetője és szervezője: BikeCafe Kerékpárüzlet és Szerviz

  • A játék megrendelője és nyereményeket biztosítja: SC Casco-Group SCS (Satu Mare, Parc Industrial Sud,nr.8A j30/540/20)

2. A játék időtartama

  • A játék kezdete: 2024. április 24.
  • A játék vége: 2024. június 25.
  • Sorsolás: Az előre meghatározott napokon, lásd 5. pontban.

3. Nyeremények

  • Bukósisakok: Casco Activ 2, Casco Speedairo 2 RS

  • Napszemüveg: Casco SX-25

A nyeremények az aktuális játékok posztján kerülnek kihirdetésre. A játék szervezője fenntartja a jogot a pontos modell megváltoztatására, a rendelkezésre álló készletnek megfelelően, mely a választott szín és méret függvényében is változhat, de a nyertes igényeit maximálisan figyelembe veszi.

4. Játékba kerülés feltételei
A játékba kerülés feltétele, hogy a felhasználó az 2. pontban meghatározott időtartam alatt, a BikeCafe Facebook oldalán megjelenő bejegyzést kedvelje és hozzászólásban megírja milyen színű sisakot/szemüveget szeretne megnyerni.

5. Az egyes játékok kezdeti és sorsolási dátumai
• Első kör 2024. 04.24 - 2024.04.30 sorsolás 2024.05.02 KISORSOLVA
• Második kör 2024.05.19 - 2024.05.26 sorsolás 2024.05.28 KISORSOLVA
• Harmadik kör 2024.06.16 - 2024.06.23 sorsolás 2024.06.25

A részvétel önkéntes. Szervező a jogosulatlan felhasználásból illetve kiskorú általi regisztrációból eredő jogvitákért nem tartozik helytállni. Szervezőt szintén nem terheli felelősség a felhasználó számítógépének meghibásodása miatti sikertelen regisztráció miatt. A nyereményjátékba (díjanként) egy személy csak egyszer regisztrálhat. Többes regisztráció esetén az érvénytelen regisztrációkat a Szervező törli, így a többes regisztráló a sorsoláson sem vehet részt.

6. Részvételi feltételek

  • A Játékban részt vehet minden 18. életévét betöltött Magyarországon állandó lakóhellyel rendelkező természetes személy, amennyiben megfelel a Játékszabályban foglalt feltételeknek, kivéve a BikeCafe alkalmazottai és ezek közeli hozzátartozói, valamint a játék szervezésében közreműködő SC Casco-Group SCS munkatársai és ezen személyek közeli hozzátartozói.

  • A Játékban való részvételre és nyereményre csak az a személy jogosult, aki a BikeCafe által az idővonalra kiírt hozzászólásban vagy hírben a megadott feltételeket teljesíti és elolvasta és tudomásul vette ezen Játékszabályt – annak minden feltételét elfogadja.

7. Adatkezelési szabályok
Az Adatkezelő a személyes adatokat bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja. Adatkezelési alapelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal, így különösen az alábbiakkal:
2011. évi CXII. törvény – az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról (a továbbiakban Infotv);
1992. évi LXVI. törvény – a polgárok személyi adatainak és lakcímének nyilvántartásáról;
1995. évi CXIX. törvény – a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről (DM törvény);

A regisztrálónak bármikor jogában áll személyes adatai kezelését indoklás nélkül megtagadni, illetve a regisztráció során tett hozzájáruló nyilatkozatait feltétel nélkül, ingyenesen visszavonni. Az egyes Adatkezelőknél az alábbi elérhetőségeken, online vagy postacímünkön postai úton lehet leiratkozni, valamint a hozzájáruló nyilatkozatot visszavonni:
email: info@bikecafe.hu címen, vagy a hírlevélben a leiratkozás gombra kattintva.
postai úton: 1149 Budapest, Mogyoródi út 16-20.


A játékban való részvétellel elfogadod jelen Játékszabályzatot. Az adataidat bizalmasan kezeljük, és harmadik félnek nem adjuk át (Adatvédelmi nyilatkozat).

IRÁNY A NYEREMÉNYJÁTÉK KATT IDE!