Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BRYTON Gardia R300 kerékpáros radar és hátsó lámpa

49.990 Ft
44.900 Ft
10%
ELÉRHETŐSÉG: RAKTÁRON, azonnal elérhető!

Kerékpározz teljes biztonságban a Bryton GARDIA R300 kerékpáros radarral!

Ez a hátsó lámpával ellátott radar kettős védelmet nyújt, hogy védje Önt kerékpározása során. Amikor járművek közelednek Ön mögött, a kerékpáros számítógépen és a GARDIA alkalmazáson megjelenő értesítések mellett a Bryton GARDIA R300 automatikusan megváltoztatja a világítási módot, hogy a közeledő járműveket is figyelmeztesse!

Gyártó: Bryton
Cikkszám: BRGARDR300

Leírás és Paraméterek

A GARDIA R300 radar érzékelője akár 150 méter távolságból is érzékeli a hátulról közeledő járműveket. A kompatibilis kerékpáros computerekhez csatlakoztatva a GARDIA R300 vizuális és hangjelzéssel is figyelmeztet a járművekre. A radar segít megelőzni a kellemetlen meglepetéseket kerékpározás közben.

Amikor járművek közelednek Ön mögött, a GARDIA R300 automatikusan hozzárendel egy veszélyességi szintet a sebesség alapján, hogy aktiválja a járművek figyelmeztetésére alkalmas figyelmeztető fényt. Ha a GARDIA R300 egy kompatibilis Bryton kerékpáros számítógéphez csatlakozik, a készülék beépített fényérzékelője segítségével az aktuális fényviszonyok alapján beállítja a világítási módot. Ha elegendő fényt érzékel, a hátsó lámpa nappali villogó üzemmódra vált, hogy kímélje az akkumulátort, vagy éjszakai tevékenység esetén automatikusan éjszakai villogó üzemmódra áll át. A Bryton GARDIA radaros hátsó lámpa a beépített érzékelő segítségével érzékeli a fékezést, és erősebb fénnyel figyelmezteti a mögötted haladó járműveket, csökkentve az ütközés esélyét lassításkor vagy vészfékezés esetén.


A Bryton GARDIA R300 többféle világítási móddal támogatja Önt a kerékpározás során, hogy bármilyen körülmények között látható legyen, beleértve a fix nagy intenzitású, fix alacsony intenzitású, nappali villogó, éjszakai villogó üzemmódot. Egy kompatibilis kerékpáros computer segítségével a világítási módokat közvetlenül a képernyőről is beállíthatja.


Elege van abból, hogy százalékos arány alapján számolja ki a hátralévő akkumulátor-órákat? Egy kompatibilis Bryton kerékpáros computerrel vagy a GARDIA alkalmazással a radarral való párosítás után közvetlenül a képernyőn jelenik meg a hátralévő akkumulátor-üzemidő. A hátralévő órák közvetlen megtekintésével könnyebben kezelheti útját és a beállításokat indulás előtt.


A lenyűgöző 17 órás akkumulátor-üzemidővel nappali villogó üzemmódban és akár 12 órás állandó üzemmódban egyetlen feltöltéssel a nagy teljesítményű GARDIA R300 radar és hátsó lámpa támogatja Önt, bármerre is vezessen útja. Az akkumulátor élettartamának további meghosszabbítása érdekében, ha a töltöttségi szint alacsony, a fényerő automatikusan csökken. Az USB-C-n keresztül történő töltés emellett gyorsabbá és kényelmesebbé teszi a töltést, mint valaha!

Az innovatív rögzítő rendszer sokkal egyszerűbbé teszi a készülék felhelyezését. Csak rögzítse a GARDIA R300 kerékpáros radart az Ön által választott pozícióban, és máris indulhat! A mellékelt szár 27,2 mm-es, 30,9 mm-es, 31,6 mm-es és aero kerek keresztmetszetű nyeregcsőhöz is illeszkedik.

A Bryton Gardia hivatalos alkalmazás nem csak a közeledő járművek állapotának megtekintését teszi lehetővé, hanem értesítést és rezgést is ad, ha járművek közelednek. A GARDIA R300 lámpát közvetlenül az alkalmazásból is vezérelheti, hogy könnyedén beállíthassa a beállításait, és megkapja a legújabb firmware-frissítéseket.

Technikai adatok:

 • Szélesség: 40,0 mm.
 • Magasság: 97,0 mm.
 • Mélység: 20,9 mm.
 • Súly: 66 g.
 • Vízálló: IPX7.
 • Betekintési szög: 220°.
 • LED-es kijelző: ANT+ kapcsolat és Bluetooth / tápellátás.
 • Rögzített magas intenzitáson: 8 óra/20 lms.
 • Fixen alacsony intenzitáson: 12 óra/5 lms.
 • Villogó nappali: 17 óra/73 lms.
 • Éjszakai villogó: 17 óra/12 lms..
 • Csak radar (világítás kikapcsolva): 24 óra.
Fényerő 0-100 Lumen
Pozíció Hátsó
Lámpatípus USB
RÖGZÍTÉS Gumipánt

Hasonló termékek

SIGMA R2 DUO speed és cadence szenzor

32.490 Ft 28.900 Ft
Várható szállítás: 2-4 munkanap

BRYTON szenzor Smart Set Smart SPD+CAD

25.490 Ft 22.900 Ft
Várható szállítás: 2-4 munkanap

BRYTON pulzus szenzor Smart HRM Smart

21.490 Ft 18.900 Ft
Jelenleg nem rendelhető

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
|
2023. 06. 06.
Meg vagyok élégedve a terékkel. Hasznos dolog nagyon