Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ABUS SmartX 770A/160HB300+USH riasztós kerékpár U-lakat, kulcs nélküli rendszer - fekete

95.360 Ft
85.900 Ft
10%
ELÉRHETŐSÉG: Várható beérkezés: 2-3 munkanap
A 770A SmartX™ a bevált ABUS biztonsági rendszereket a legmodernebb technológiával egyesíti – tökéletes védelem kerékpárjának, és maximális kényelem Önnek.
Gyártó: ABUS
Cikkszám: AB 82360
Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

770A SMARTX™ 

AZ OKOS KULCS

Kerékpárbiztonság okosan. Az innovatív technológia alkalmazása maximális mechanikai biztonsággal kombinálva, ez teszi a 770A SmartX™ lakatot kategóriájának legbiztonságosabb kerékpárzárává.Élvezze az innovatív SmartX™ zárbetét előnyeit, és tegye iOS- vagy Android okostelefonját egyedi kulccsá. 

A 770A SmartX a bevált ABUS biztonsági rendszereket a legmodernebb technológiával egyesíti  tökéletes védelem a kerékpárnak. Az okos lakat. Innovatív SmartX zárbetét, melyhez a kulcs az iOS- vagy Android okostelefon. A bevált 100 dB hangerejű riasztással kombinálva ez a zár maximális biztonságot nyújt. 13 mm-es, edzett acél, négyszögletes parabolaív. SmartX zárrendszer Bluetooth funkcióval  A kiváló minőségű, kulcs nélküli zárrendszer felhasználóbarát kezelést biztosít. 100 dB-es riasztás 15 másodpercig, azután automatikus újbóli beélesítés. 3D pozícióérzékelés  mindhárom dimenzióban érzékeli a rázkódásokat és a legkisebb mozgásokat, és riasztást vált ki. Intelligens riasztás  kisebb és rövid rázkódások esetén, pl. amit egy focilabda stb. okoz, a lakat csak rövid figyelmeztető hangot ad. USB-C csatlakozó. App használat. A kerékpár utolsó lezárási helyének tárolása. Az ABUS Power Cell technológia maximális védelmet nyújt a lopási kísérletek ellen.

Zár hossza 160 cm
ZÁRTÍPUS U-lakat

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.