Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ABUS Bordo Granit X-Plus Big 6500/110 SH hajtogatható kerékpár zár - fekete

56.780 Ft
50.900 Ft
10%

Maximális erő, maximális biztonság: Legmagasabb biztonsági szintjének köszönhetően a BORDO GRANIT XPlus 6500 hajtogathatós lakat a BORDO család csúcsmodellje!

Gyártó: ABUS
Cikkszám: AB 78067

Leírás és Paraméterek

Maximális erő, maximális biztonság: Legmagasabb biztonsági szintjének köszönhetően a BORDO GRANIT XPlus™ 6500 hajtogatható lakat a sikeres BORDO™ család csúcsmodellje.  110 cm hosszúság

Kiváló védelem a magas kockázatú lopások ellen. Magas minőségű kerékpárok lezárására ajánlott. 5,5 mm vastag acél lapok, nagyon puha 2 komponensű borítással, amely védi a kerékpárvázat a sérülésektől. Színben passzoló puha szilikon borítás a lakattesten. Az összekapcsolt acél lap konstrukció teljes összehajtogatást tesz lehetővé. ABUS szegecsvédelem, amely által a kapcsolódási pontok kiemelt védelmet kapnak. Az acél lapok, az összeillesztés, valamint a zárrendszer elemei speciális edzett acélból készültek. ABUS X-Plus cilinder a maximális lopás elleni védelemért, pl. feltörés. Két kulccsal, melyből az egyik világítós. ABUS kódkártyával az extra és pótkulcs rendeléshez. Ez a lakattípus rendelhető kétféle lakat egy kulccsal nyithatós verzióban. Azaz többféle lakatot lehet használni egy kulccsal, illetve kulcskóddal. Ez a lakat ideális kombinációja az ellenálló képességnek, a flexibilitásnak, a súlynak és a könnyű szállíthatóságnak. Tartó táskával a lakat szállításához. Az új SH 6000 tartó kifejezetten a kisebb vázgeometriával rendelkező kerékpárokhoz lett kialakítva. A lakat egy egyszerű kézmozdulattal előre is kibillenthető a tartóból és kivehető, még akkor is, ha a tartó a felső vázcsőhöz közel lett rögzítve.

Technológia:

• 5,5 mm vastag rudak különösen puha, 2 komponensű borítással a lakkozott felületek védelme érdekében

• Színben összehangolt szilikonbevonat a „soft touch” tulajdonságú zártestekhez

• Az ABUS Link-Protection-Shield a csuklókon nagy elfűrészelés elleni védelmet nyújt

• A rudak, a ház, valamint a reteszelőmechanika teherviselő alkatrészei részei speciálisan edzett acélból készülnek

• ABUS XPlus zárbetét a manipuláció – pl. feltörés – elleni, különösen hatékony védelemhez

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.