Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ABUS Alarmbox 2.0 riasztódoboz

SZÍN
Fekete
Zár hossza
Egyéb
26.730 Ft
23.900 Ft
11%
ELÉRHETŐSÉG: RAKTÁRON, azonnal elérhető!

Az ABUS Alarmbox 2.0 riasztódobozzal egyszerűen megvédheted kerékpárodat és egyéb értéktárgyaidat. Intelligens lopásvédelem 100dB hangerejű riasztóval!

Gyártó: ABUS
Cikkszám: AB 61482

Leírás és Paraméterek

ABUS Alarmbox 2.0 – Hatékony és biztonságos védelem

Az ABUS Alarmbox 2.0 egy 2 az 1-ben riasztó- és zárrendszer melyre bátran rábízhatod a kerékpárodat, babakocsit, elektromos rollert, vagy bármilyen szabadban hagyott nagy értékű tárgyat, mint például grillkocsit, strandon hagyott táskát (amíg bemész úszni), vagy építkezésen hagyott gépeket.

Ez egy intelligens elektronikus eszköz, mely ütésre és mozgásra érzékeny, mozgatásra hangjelzést ad ki. Az Alarmbox erős alumínium házába további ABUS adapterrel ellátott láncok vagy -kábelek is csatlakoztathatók, így további tárgyakhoz, oszlophoz, kerítéshez is rögzíthető. Az Alarmbox 2.0 könnyen felszerelhető különböző méretű csövekre, például a kerékpár vázára. Enyhe ütés vagy mozgatás esetén rövid, 5 másodperces figyelmeztető hangjelzést ad ki, folyamatos mozgatás, lopási kísérlet esetén pedig hangos, 100 dB-es riasztás lép működésbe.

Amikor egy tolvaj zsákmányszerző útra megy, a lehető legkisebb feltűnést akarja kelteni. Ám a hordozható riasztórendszer éppen ezen a ponton húzza keresztül a számítását.

Intelligens riasztás:

Kisebb vagy rövid mozgatás esetén (pl. amit egy odaguruló focilabda okoz) az Alarmbox csak rövid, figyelmeztető hangot ad.

Folyamatos mozgatás esetén 100 dB hangerejű riasztás 15 másodpercig, majd újraértékelés. Ha megszűnik a mozgatás megszűnik a riasztás is.

  • 3D pozícióérzékelés - a riasztó érzékeli a bármilyen irányába történő legkisebb elmozdulást is.

  • CR2 elem a csomagban.

  • Rögzíthető szinte bármelyik kerékpárvázon.

  • Bővíthető ABUS adapterrel ellátott lánccal vagy kábellel, aminek a segítségével kerékpárunkat rögzíthetjük egy oszlophoz vagy korláthoz is.

  • Súly:430g

ZÁRTÍPUS Egyéb zár

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.